Dom säger att livet är vad man gör det till

En gång var det en liten flicka som drömde om att gifta sig. Hennes högsta önskan var att träffa den rätte, skaffa två barn med bruna ögon och brunt långt lockigt hår och sist men inte minst, en häst. (hästen var kanske lite overkill men det tänkte hon inte på då..)

Sedan lärde hon sig att livet är kort och att det är mycket man vill hinna göra, och om man vill hinna göra mycket så är det bra att ha pengar. Därför ville hon gifta sig rikt.

Flickan insåg snabbt att hon inte hade någon speciell talang, ingen sångröst eller atletisk förmåga, men hon fick folk att skratta. Och hon insåg att det bästa som fanns var att se någon man tyckte om skratta. Några år senare upptäckte flickan sin passion i vackra saker, saker som hennes mamma gav henne, saker som hennes mamma gjorde till henne. 

Nu sitter flickan hos sin mormor, sin mormor som hon ger vackra saker, saker som flickan har gjort till henne. Hon får sin mormor att skratta, att le, att glädjas åt livet. 

Flickan inser snabbt att hon inte behöver gifta sig rikt, skaffa två barn med långt lockigt hår och en häst. Allt hon behöver finns rakt framför henne. Och att hennes talang är att vara sig själv. 
Självklart är det nån random människa på denna jord som detta inlägg handlar om, har ingen specifik grund till innehållet!

Godnatt!

/Sofia


Kommentarer
Postat av: ina

Fint skrivet :)

2011-08-25 @ 11:28:10
URL: http://inibell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0