My happiness depends on you

Skrev först ett väldigt tragiskt inlägg, sen insåg jag att ingen på jorden blir gladare av det, inte ens jag. Så jag bytte från min deppade Kings of Leon musik (the end..kan de bli värre?) och satte på Tina Turner! (haha) så.....nu sitter jag och kollar på alla bilder jag har på mamma (fyra för att vara exakt) och sjunger THE BEST, jätte högt. (egentligen så har jag hörlurar och viskar för att inte väcka mormor, som ändå inte sover utan löser korsord och låstsas som om hon sover) Och känner hur livets glädje flödar! 

BETTER THAN ANYONE!
ANYONE I´VE EVER MET!

Imorgon är det Freeeedag! Wiho! (näe jag taggar egentligen inte helg på något sätt, men har insett att livet är för kort för att man ska sitta och ha tråkigt, just därför så ska jag vara med Sarah (:D), baka cheesecake och gå på bio med Kasper! (..fråga inte hur det kom sig) 

Slutligen kan jag konstatera att det här inlägget vart mycket konstigt, och att imorgon så kommer jag nog undra varför jag inte kan skriva ett normalt blogginlägg? 

Säger som Frida skulle sagt, 

MIIIIDGÅÅÅÅÅÅÅÅÅRD!/Sofia

såg en film

som hette "Arthur", förlåt Mira, jag vet att du ville se den med mig, eller att vi sa att vi skulle se den, eller whatever. Hur som helst så var den väldigt bra. Fast samtidigt dålig. Eller jag vet inte. Grät i slutet, så då gissar jag att den var bra. Och filmmusiken ägde, så fort en film har med "Jolene" med Dolly Parton så kan man inte låta bli att älska den.

Ifall någon har sett den så vet ni att den handlar om en sjukt bortskämd kille som är hur rik som helst och får allt han vill ha i världen. Sen träffar han en tjej som han blir kär i. Men om han gifter sig med henne så förlorar han alla sina pengar och blir en nobody. Sen dör hans barnvakt som är som en mamma för honom. (där nånstans kom tårarna) Och sen slutar allting lyckligt och fint och man vill ba se den igen!

(Frida vart sur över att ja berätta hela filmen, haha sorry Frizl!)

Så Mira nu vet vad vi ska göra när du kommer hem! SE FILM, hehe.  /Sofia

Stugan

Just nu är jag i stugan. Har solat hela dagen tills molnen kom, nu äter jag choklad, dricker mjölk och läser mitt horoskop för denna månad. Så här står det:

Kräftan 22 Juni - 22 Juli

" Du har ett starkt  psyke, är stolt, har integritet och ett oerhört känslodjup. Din känslighet och lyhördhet gör dig till den mest lojala och schysta vännen som finns. Du kan vara en "duktig tjej" som oavlönat tar på dig för mycket ansvar. Personlig marknadsföring är inte din bästa sida. Du bryr dig om hur alla runt omkring dig mår. Du kan ha svårt att komma över sårande ord och hjärtesorg. Du har svårt att välja mellan karriär och mysigt hemliv. Du klarar inte av när människor är råa eller för direkta i sitt sätt att vara. "

Haha tycker typ att det mesta stämmer, förutom det sista, jag är ju ganska rå och direkt i mitt sätt att vara (a) Haha klarar tydligen inte av mig själv isf!

Juste Jenny, det här är inte samma tidning som du läste! De horoskopet var bara mystiskt.

Nu ska ja återgå till mitt ätande!
/Sofia

En annan del av Borlänge
Den där lilla saken i rosa linne är min underbart söta tremening, gulligare unge får man leta efter! 

Det var allt för mig, nu ska ja gå mot sängen här i stugan, (skönt att slippa mormors 40 gradiga lägenhet) hoppas på lite sömn som omväxling!

/Sofia

pictures


KINGS OF LEON


Movits!

=vätskebrist


Moto Boy ritade en älg på Helenas tröja!


Just efter detta så dog min kamera...så där tar resan slut ;)

Nu ska ja se film och käka, har just solat en timme och känner att min vätskebrist är på återbesök!
/Sofia

En vecka med en kvinna som inte alltid är så charmig

Kan ju börja med att säga att Frida inte mins att ja tog dessa bilder och ville att ja skulle lägga upp dem på bloggen för att hon skulle kunna se dem, alltså inte mitt verk! 


Börjar minnet klarna Frida? ;)RSS 2.0