Pluggar för hela slanten

Så slipper man göra det i helgen! Prov på Fredag, vad gör vi? Nu kör vi!!
(måste tagga upp mig själv, lyssnar på taggande musik och hoppas på det bästa)
Bättre kan det inte bli!

Såg första avsnittet av 2 ½ men! Med ASHTON KUTCHER. (skulle kunna fylla ett helt inlägg om hur mycket jag älskar den killen, okej älska var väll att ta i, Leonardo Di Caprio kommer alltid vara nummer ett. Men Ashton är en solklar tvåa!)

Trodde att det skulle bli mycket sämre än vad det var innan men det vart fan bättre! (Kan ha berott på att Asthon gick runt naken) Okej nu ska jag sluta avslöja en massa saker! Ni får ta och se det själva helt enkelt! /Sofia

Får panik innan jag ens tagit upp matteboken, så då äre lika bra att inte göra det!Längtar redan bort från skolan, till nästa sommar, till Peace och Trästock. 

/Sofia

Tärnaby here I come!

Hej alla söta där ute. Denna vecka har varit en dålig vecka. Allt har varit bra egentligen, förutom att min kropp och hjärna vill jävlas med mig och göra mig trött! Har Haft rätt så mycket värk och idag är första dagen som jag faktiskt har fattat nåt av vad jag skrivit och läst.

Sov 16 timmar i natt och blev jätte glad när solen kom fram där vid två och satte mig därför på balkongen med engelska boken och ett (några) colaglas. Allt gick bra tills en dagmamma kom till gården med en massa ungar. Visst ungarna var jätte söta och skrek inte så mycket men ändå, ungar lever om. De tre som verkade vara busigast och olydigast hette Elin, Axel och Kevin. Skrev ner vad jag tänkte när jag satt och kollade på barnen och lyssnade på dom (nej inte på ett peddo sätt!). Detta blev skrivet:

Jag tycker synd om axel, han verkar lite mobbad.. en ensamvarg.. Dagmamman ropar hela tiden på honom och säger åt honom att göra si och så… Det enda ungarna har hjälpt mig med idag är att jag har kommit fram till att om jag får en pojke så ska han heta Axel! Helt klart världens finaste namn. Passar bra på en liten bäbis, en jobbig tonåring, på en vuxen och som farbror Axel. Perfekt!

Gillar att jag skrev ner nåt random men alltså, har insett det att sånt man tror att man ska komma ihåg senare kommer man inte ihåg! Okej, den viktiga saken jag borde ta upp här är att jag Mira ska till Tärnaby och mysa ihop mig med Sarah över helgen. Insåg att där är det enda stället som jag faktiskt kommer ta det lugnt och vila upp mig på. I stan så blir det så lätt att man far iväg till nån och cyklar runt och bara gör onödiga saker för man tänker att det inte är nå jobbigt. Tror att Sofia och Jenny kommer bli typ sura/ledsna nu... Fast jag vet inte.. Sarah blev då jätte glad och det känns jätte roligt att få träffa i just Tärna! Längesen jag såg henne och länge sen jag pratade med henne, lixom bara hon och jag. Så det ska bli jätte kul. Bussen går 10.20 imorgon. Så nu ska jag packa det lilla som behövs packas!

Jenny! 
Jag ska sova hos dig.. Om vi säger så här, Ina har typ kastat ut mig nu.. Hon sa "det är dags att du börjar ta hem kläder härifrån nu".. Så Hej Jenny? :]


Hoppas att denna flickan inte blir allt för ledsen... 
Jag och min söta bok...


Suddig bild men detta är Niklas paprika


//Mira


Jag menade PS niklas!Konst på hög nivå ..hehe


Tänke man kunde ha den som header någonstans. Ba för att (med annan text då)Åt Thai-mat varje dag på Peace så denna bild är en hyllning till alla Thaimats-stånd på Peace!


Menar inte att någon kommer dö...tyckte ba det passade till bilden, ser ju ut som vi kokar knark eller nått. (Det är popcorn!!)


Hittade en action som hette dark/light. nice. 


Använde en action som hette "retro pop" tyckte den passade!

Nu ska jag fortsätta mixtra i PS, 
/SofiaSofia leker i ps!

Sofia har fallit!

Sofia är typ super söt och har fallit för photoshops charm! Hon sitter och skriver på msn och är typ taggad till tusen. Allt tackvare photoshop! 

// Mira

Mysfrukost!

Började dagen riktigt bra! Klev upp klädde på mig, cyklade till skolan. Vi hade världens mysigaste idrottslektion direkt på morgonen och gissa vad? Jo vi åt frukost i skogen <3 Jätte mysigt och det borde göras oftare.. :]
Iaf när idrotten var slut så började jag känna mig dålig i rygg och nacke men hade matte. Nu sitter jag i soffan på böleäng och har feber och mår inte alls bra.. Därför ska jag se lejonkungen och dricka varmchoklad nu! Puss


// Mira

Lördag dag..

Ska duscha, klä på mig, cykla till Haga och BAM så ska Ina eller Niklas klippa mig!
Lite spännande med tanke på att ingen av dom känner sig hundra procent säkra på detta men å andra sidan så ser mitt hår förjävligt ut just nu och det nötta måste bara bort! Funderar även på om man skulle ha köpt en hårtoning och göra bort allt som har med håret att göra på en och samma gång. 

// Mira

RSS 2.0