Nobody puts baby in a corner/sofia

Mira är kass på tider


Hon säger att det blir middag klockan fyra och undrar ifall jag kommer hinna i tid. Jag skyndar mig hem från jobbet, duschar, sminkar mig, skiter i att packa med mig alla saker jag behöver och glömmer kameran. Sedan när jag är här så ser jag Niklas i ett rödprickigt förkläde och Mira står och sminkar sig halvnaken på toan och undrar vad hon ska ha på sig. Känns som att det inte blir mat på ett tag...hmm...

Skit i det andra

..inlägget. Sjukt överspeedad igårkväll. Nu får jag bara ont i huvudet av att läsa det. Får ont i huvudet av mig själv. Finns det piller som förhindrar huvudvärk - orsakad av ens egen existens?

Isf behöver jag ett. Nu.

/en mindre taggad Sofia

Ibland är jag duktig

For till skolan (kom dock två min sent, hehe) var på skolan ett tag, hade hål i en och en halv timme, så for på waynes med Mira. Sedan for jag tillbaka till skolan, hade två lektioner, fick sluta två timmar tidigare så jag for till jobbet (två timmar tidigare=jobbade gratis) och på vägen dit så köpte jag choklad åt chefen! (som vart as glad och gjorde nått flämt/stön-ljud som jag helst inte vill höra igen)

Klockan 18.00 stängde jag butiken och tog min lilla cykel och for hem. Nu ligger jag i min säng och ska göra min läxa som jag fick idag. Kollar även på flyg till stockholm. Är sugen på att dra dit med Jenny och Mira, på höstlovet! Haha ifall vi hade farit innan den 19 Oktober så hade Mira åkt på barnbiljett!

Och ifall vi nu ska fara så har vi gratis boende i min farmors lägenhet (som står tom annars) !! Och det bra med den är att den ligger i Bromma, och ifall vi flyger med Malmö Aviation så landar vi i Bromma. Ibland har man flyt.

Fast inte säkert att vi ska fara, bara jag som är taggad hihi.

Okej, flyget går på 885 spänn/pers tur och retur har jag nu konstaterat! 

Nu blire engelskaläxa!

Ciao!/Sofia

Första dagen

Då var första skoldagen avklarad!
Var på skolan i ca 30 min på morgonen, hade hål i tre timmar, hade en lektion på ca 2 timmar. Under hålet hade jag ju sån tur att solen ville va min vän. Först fika på waynes med Sofia och sen låg jag och solade på kajen alldeles ensam. Men det var skönt. Kändes lite som när det blev vår innan sommarlovet, då såg mina sista skoldagar ut ungefär såhär.

Hade med mig min lilla kamera och tog därför några bilder i min ensamhet..


// Mira


Dom säger att livet är vad man gör det till

En gång var det en liten flicka som drömde om att gifta sig. Hennes högsta önskan var att träffa den rätte, skaffa två barn med bruna ögon och brunt långt lockigt hår och sist men inte minst, en häst. (hästen var kanske lite overkill men det tänkte hon inte på då..)

Sedan lärde hon sig att livet är kort och att det är mycket man vill hinna göra, och om man vill hinna göra mycket så är det bra att ha pengar. Därför ville hon gifta sig rikt.

Flickan insåg snabbt att hon inte hade någon speciell talang, ingen sångröst eller atletisk förmåga, men hon fick folk att skratta. Och hon insåg att det bästa som fanns var att se någon man tyckte om skratta. Några år senare upptäckte flickan sin passion i vackra saker, saker som hennes mamma gav henne, saker som hennes mamma gjorde till henne. 

Nu sitter flickan hos sin mormor, sin mormor som hon ger vackra saker, saker som flickan har gjort till henne. Hon får sin mormor att skratta, att le, att glädjas åt livet. 

Flickan inser snabbt att hon inte behöver gifta sig rikt, skaffa två barn med långt lockigt hår och en häst. Allt hon behöver finns rakt framför henne. Och att hennes talang är att vara sig själv. 
Självklart är det nån random människa på denna jord som detta inlägg handlar om, har ingen specifik grund till innehållet!

Godnatt!

/Sofia


Katten flyttar till gården nu

Nu säger vi Hejdå till Finaste Luna.
Hon ska till en gård, ute på landet, där det finns hundar och andra katter som hon kan leka med.


Nu får du äntligen komma ut i det fria! 


// En ledsen Mira

Flygpungekorre

Det är mörkt ute.

Hösten kommer.

I sånna här lägen så finns det bara en sak man kan göra....

Köpa en flygpungekorre. Veckans MUST HAVE.

/Mira och Sofia


Måste påminna alla om att det fortfarande är LOV!

Går lite trögt att blogga för oss. Sofia har kämpat på med några inlägg under sommarn och själv har man lagt in typ ett? Tänkte försöka nu då! 

Idag har jag varit på stranden som finns här ute i skogen. Jag och mamma satt och målade medan Fliza spenderade timmarna till att jaga fiskar i vattnet. En perfekt dag att sitta på stranden och bara få ta det lugnt, måla och bli brun! 
Mamma hade en liten genomgång på hur man ska tänka och så när man målar med akvarell. Kändes lite som skola, fast bättre. Skola har man ju inte på en strand..

Mamma knöt fast grejen på mitt huvud och sa, Nu ser du ut som en skurkärring!


Mamma är min personliga lärare och här lär hon ut!

Fliza när hon smyger på fiskarna...

När hon går till attack..

Och när hon har misslyckats..


Hejdå! Nu ska jag ut och fiska, kram.. Och kom ihåg, fortfarande sommarlov, så njut av det! 

// Miraheeelp!

Är i stugan, mormor tvingade/mutade mig att följa med hit. Hatar det. 

Eller egentligen så hatar jag inte stugan, jag hatar folket som är här. Just nu så står min kusin (som inte är som alla andra) och stirrar på mig. Nä skojja, nu satte han sig brevid mina fötter och stirrar på dom. Det finns tusen andra stolar men han måte sätta sig på soffan där jag sitter, suck. 

Imorgon så börjar jag 10, vilket innebär att jag måste fara till stan 9. KUL.

Asså jag tror seriöst att min tourettes kusin just fes, det stinker som fan. Typ ägg...

KILL ME!

Men det ordnar sig!

Jag och Mira är i hennes systers lägenhet och ser på "Paul".  Sjukt härlig film! Efter denna film så kan man inte underskatta science-fiction töntar! Eller jo...


Frågan är vad vi ska göra nu, Miras telefon gör ständiga "du-har-fått-sms-ljud" så jag gissar på att hon har någon form av plan på att dra till BV. Så jag ska packa mina väskor und gehen zu hause!( har en fet tvätthög som väntar på mig, yippie! )

KRAM!
/Sofia (och delvis mira)

on the road, again

Nu blire sommarens andra joggingpass, haha är faktiskt stolt över att jag lyckas övervinna min lathet och ta mig ut!

Ikväll kommer Mira hem från nått konstigt ställe utanför Ö-vik, gulliviken? (vafan hette det Mira?) Aja, hur som haver så ska vi nog hitta på något skojsigt ikväll. :)RSS 2.0