Tärnaby here I come!

Hej alla söta där ute. Denna vecka har varit en dålig vecka. Allt har varit bra egentligen, förutom att min kropp och hjärna vill jävlas med mig och göra mig trött! Har Haft rätt så mycket värk och idag är första dagen som jag faktiskt har fattat nåt av vad jag skrivit och läst.

Sov 16 timmar i natt och blev jätte glad när solen kom fram där vid två och satte mig därför på balkongen med engelska boken och ett (några) colaglas. Allt gick bra tills en dagmamma kom till gården med en massa ungar. Visst ungarna var jätte söta och skrek inte så mycket men ändå, ungar lever om. De tre som verkade vara busigast och olydigast hette Elin, Axel och Kevin. Skrev ner vad jag tänkte när jag satt och kollade på barnen och lyssnade på dom (nej inte på ett peddo sätt!). Detta blev skrivet:

Jag tycker synd om axel, han verkar lite mobbad.. en ensamvarg.. Dagmamman ropar hela tiden på honom och säger åt honom att göra si och så… Det enda ungarna har hjälpt mig med idag är att jag har kommit fram till att om jag får en pojke så ska han heta Axel! Helt klart världens finaste namn. Passar bra på en liten bäbis, en jobbig tonåring, på en vuxen och som farbror Axel. Perfekt!

Gillar att jag skrev ner nåt random men alltså, har insett det att sånt man tror att man ska komma ihåg senare kommer man inte ihåg! Okej, den viktiga saken jag borde ta upp här är att jag Mira ska till Tärnaby och mysa ihop mig med Sarah över helgen. Insåg att där är det enda stället som jag faktiskt kommer ta det lugnt och vila upp mig på. I stan så blir det så lätt att man far iväg till nån och cyklar runt och bara gör onödiga saker för man tänker att det inte är nå jobbigt. Tror att Sofia och Jenny kommer bli typ sura/ledsna nu... Fast jag vet inte.. Sarah blev då jätte glad och det känns jätte roligt att få träffa i just Tärna! Längesen jag såg henne och länge sen jag pratade med henne, lixom bara hon och jag. Så det ska bli jätte kul. Bussen går 10.20 imorgon. Så nu ska jag packa det lilla som behövs packas!

Jenny! 
Jag ska sova hos dig.. Om vi säger så här, Ina har typ kastat ut mig nu.. Hon sa "det är dags att du börjar ta hem kläder härifrån nu".. Så Hej Jenny? :]


Hoppas att denna flickan inte blir allt för ledsen... 
Jag och min söta bok...


Suddig bild men detta är Niklas paprika


//Mira


Kommentarer
Postat av: ina

HAHAHA PAPRIKAN!!

Jag har bara slängt ut dina kläder inte dig :]

2011-09-10 @ 01:36:39
URL: http://inibell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0