sarah anföll mig

Idag så har jag och sarah varit på afterski! Nu sitter vi bänkade vid TV:n och ser på Mitt stora feta grekiska bröllop, eller som jag ska mitt stora fretiska brollop. Det är mellan 26-30 minus här. Imorse var det så sjukt fint ljus här (lägger in bild sen) och sedan vid lunchtiden så vart det som att allt bara frös och luften vart tjock och disig. Det såg ut som att världen typ stannat och allt ba frusit ihop. (så kallt var det!!)

Just det! Sarah fick en slalomkäpp mellan benen idag... Hon kom in till lägenheten och skrek en massa saker om smärta mellan benen, samtidigt som hon hade klaustrofobi för att hon inte fick av sig sina pjäxor. Så där satt jag på golvet och slet i hennes pjäxor och frågade om jag skulle hämta is som hon kunde ha mellan benen..haha. 

Nu på kvällen så har vi sett på gladiatorerna med några guys, haha inte okej säger jag bara. De började snacka om att de skulle smörja in en av gladiator-tjejerna med 2-taktsolja ?!?! Tyder på att det inte finns så mycket här och att allt de tänker på är fortplantning. 

Det verkar som att det är det ända Sarah kan tänka på också. När jag böjde mig ner för att sätta in kontakten i väggen så anföll hon mig bakifrån. Hon utförde olika ställningar, först doggy och sedan skeden! Jag garvade och förstod ingenting, sedan kom Sarahs mamma in och frågade vad fan vi höll på med. Ja sarah, vad fan höll du på med? 

Nu har hon stillat sina lustar och sitter i soffan och ser på filmen.

Fast jag kan se hur hon tittar mot mig i smyg....I can see it in your eyes!

Kram! /Sofia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0