Lördag i Yttersjö

Lördagen tillbringades ute i Yttersjö hos min fina vän Petra. Jag, Petra, Lovisa, Bella, Ida och Hanna hade mysmiddag och åt tacos med Kalastårta som efterätt. Den skulle vara kalas och det var den! Hade en riktigt mysig lördag med dessa fina människor. Vi spelade kubb och umgicks innan det bar av till Beach Partyt några kilometer därifrån. As kul där med och roligt att få träffa lite nytt folk och träffa några klasskamrater som man inte sett på hela sommaren! Jag hade en super trevlig lördag och imorgon ska jag träffa Helena, Elvira och Alexander på ännu en mysmiddag. Älskar livet just nu! Om jag inte minns fel så kommer även mina flickor hem imorgon, gud vad jag har saknat dom! Nu kommer man få lyssna på dom i ett x antal veckor, underbart! <3 åtta dagar

kvar tills jag äger mig själv. Skönt. Så jävla skönt. Är less på att behöva gå in på banken för att föra över pengar,är less på att få frågan, är du myndig? Är less på att behöva ringa min far och be om underskrifter och tillåtelser. 

Den 18:e juli fyller jag 18 bast och ingen kommer kunna stoppa mig. Skönt. 

Här kommer lite bilder från i lördags.
Och just det, ifall någon hade tänkt köpa en present åt mig och inte har någon aning om vad de ska köpa så önskar jag mig en mixer (till mina framtida pina coladas!)

Kram! 

/Sofia

All I ever wanted

Perfekt dag. Först gojobbet, sen gomiddan med Helena och Jenka och sen goglassen med Helena och Alex (Alex på telefon). Älskar livet. Älskar att det är sommar, älskar att man kan cykla överallt och att det är varmt på kvällarna. My life is complete.

Helena tycker dock att det är lite för varmt i lägenheten så hon kom på den smarta idén att sova på balkongen, problemet är att det är väldigt ljust ute. Då kom Alex på  att hon kunde lägga sin BH över ögonen, men Helena ansåg att hennes BH var förstor för det. Då kom jag på att hon kunde ta min....

Efter ett långt "hahahahah" så sa alex "Sofia är fan rolig ibland, men hon vet bara inte om det".

Detta är mitt liv just nu. Och jag älskar det.Bilder från midsommar.

Ciao! /Sofia

You got me so wild

Bästa peace någonsin. Går inte att beskriva hur grym vecka jag har haft i underbara Borlänge. Sjukt. Har gjort galna saker med galna vänner och släktingar. En jävla fest är vad det har varit. Men som jag sa till Frida så är det här bara förfesten, festen blir sen i Napa! 

Drog en shot 13.00, man får inte sluta dricka på peace helt enkelt.


"While you sleep, peddobears awake" - tältet
RSS 2.0