I have a secret that I wanna tell you

Kom hem från Lottas, mätt och belåten som man säger. Är jobbigt taggad på livet, vill göra massa saker hela tiden! Allt är bara bäst, älskar mitt jobb, älskar sommar och älskar att jag har massa sjukt roliga saker framför mig! TAGGA.

Här är lite bilder från studentdagen. Fotade ingenting under kvällen, vilket jag är glad över, resultatet hade inte varit så bra...

Först så var det asbra väder


Sen började det regna och Simon fyllde sin uppgift som regnskydd

Helena tog också studenten, nej juste det är ju TRE år kvar!!Sen drog vi ner på stan (i ösregnet) och kollade på studentflaken, dom flesta hade redan gett upp så jag såg inga jag kände. Fast tydligen hade Linneas flak kört förbi mig och och alla hade skrikit ba " SOFIA! SOFIA! SOFIA!" men jag hade obviously inte märkt det!Helena taggade till med regnponcho...Sen drog  vi till Elsas studentmottagnig och käkade en massaJag hade självklart dom bästa presenterna, fotade dem inte men det var ett fjäderörhänge med blå och svartvita fjädrar och svarta swarovskikristaller ( som av en ren slump passade asbra till Elsas klänning ) och ett armband med turkosa döskallar. 

Das war alles für mich, heute. Tchüss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0