you´re my heart, you´re my soul

Bra kväll med frittan, jenkan, Bellan, Petran och Linnea & Simon. Kom hem vid tre, vaknade nu vid åtta av att jag låg med alla kläder på min säng med ett O´boyglas på sängbordet och nå chillmusik i bakgrunden. Ser spår av att jag har ätit någon form av macka också. Hm...

What´s a sweetheart like you doing in a dump like this?

SÅ 
Jävla 
NERVÖS,
 
Vill bara krama någon, klarar inte detta.Du hade varit bäst att prata med just nu. Du är som jag. Jag är du och du är jag.
Det kommer alltid att vara så.

/Galet förvirrad sturemaja
 

Min syster

Är störd på ett gulligt sätt. Det här skrev hon idag:

H: När du har tagit körkortet så vill jag ha dina teoriböcker!
S: Ja det går bra, men jag har ju betalt 600 spänn för dom...
H: Jag kan betala tillbaka i tjänster! ....Jag kan vara din personliga sexrådgivare!

Jag tror att Helena har hittat sitt drömyrke! 

/Sofia

U think I can´t get hurt like you, you mother*****'

Jobbade på Nolia idag med Mira och Lovisa, var så sjukt trött när jag kom hem vid fyra att jag somnade och vaknade 23.30. Hade ett svagt minne av att mormor kommit in och sagt att maten var klar, så jag gick ut i köket och yes minsann, där stod en tallrik, bestick och glas framme. Hade alltså missat middan med fem timmar. Så  jag värmde på maten vid tolv istället, så nu är min dygnsrytm är helt fuckad. Är jag aspigg, ska dock upp och jobba 7.30 idag, vi får se om jag är lika pigg då. Wehey.

Här är nån depresiv bild från St.Petersburg


Kram och gonatt! 
/Sofia
Lycka!!

Jag är kanske, nej, jag är världens lyckigaste tjej på jorden just nu!! Som ni alla vet är inte vädret det bästa och efter att jag cyklat hem från Nolia idag såg jag ut som en dränkt katt. Just då var inte humöret på topp, MEN...
Då står det ett blompaket utanför min dörr och jag nästan dör av lycka! Då har min sötaste, finaste, och underbaraste pojkvän skickat blommor!! När jag öppnat upp paketet trillar det dessutom ut en jätte söt liten nalle <3 Längtar så tills fredag då jag äntligen får träffa dig igen!

Kramar från en otroligt lycklig Mira! 

  

RSS 2.0